Tomt utrymme

Om företaget


Vi är ett leverantörsoberoende företag med fokus på tjänster och tekniska lösningar inom arbetsmiljö och personsäkerhet. Vi är i dagsläget Sveriges ledande leverantör inom personsäkerhetslösningar, något vi är extremt stolta över. Vårt fokus ligger i att leverera marknadens mest kompletta och kvalitativa personlarmspaket. Vi kombinerar bra service med bra produkter och vår utbytespool gör att kunden inte skall behöva vänta på reparationstider. Allt dokumenteras och utvärderas kontinuerligt för att garantera att kunden får ut optimalt av våra tjänster.

 

Arbetsmiljölagstiftningens föreskrifter om ”Ensamarbete” och ”Våld & hot i arbetsmiljön” ligger till grund för vårt arbete. Utöver personlarm så säljer vi även hjärtstartare, hörlurar, fordonsspårning och arrangerar utbildningar. Vår drivkraft har sedan start varit att bidra till ett tryggare samhälle och framförallt en ökad trygghet på arbetsplatser runtom i landet. Vi anser att arbetet är en plats där arbetstagaren ska känna en trygghet, oavsett bransch och arbetssysslor.


Vi på Axel Group är övertygade om att vi gör skillnad för våra kunder.


Axel Group bedriver en långsiktigt och uthållig affärsverksamhet. Verksamheten bygger på långvariga och starka relationer med kunder och leverantörer. Vid köp av ett trygghetspaket från oss tar vi ansvar under hela avtalsperioden, med allt från analys av organisationens behov till implementering och uppföljningsmöten. Vi kopplar larmen till säkra larmcentraler och utbildar användarna i hela larmkedjan. När kundavtalen är skrivna börjar våra åtaganden.


Om du vill hålla dig uppdaterad på det senaste inom arbetsmiljö och personsäkerhet får du gärna ta del av vårt nyhetsbrev


Tomt utrymme

Vilka är vi?

Johannes Jacobsson

VD

phone  010 602 30 32

envelope  johannes.jacobsson@axel.se

Elin Westin

Support/Ekonomi

phone  010 602 30 33

envelope  elin.westin@axel.se

Andreas Nyström

Säkerhetsrådgivare

phone  010 602 30 37

envelope  andreas.nystrom@axel.se

Odd Barvefjord

Säkerhetsrådgivare

phone  010 602 30 47

envelope  odd.barvefjord@axel.se

Dennis Daly

Tekniskt support

phone  010 602 30 30

envelope  dennis.daly@axel.se

Joakim Öhrman

Säkerhetsrådgivare

phone  010 602 30 35

envelope  joakim.ohrman@axel.se

Emil Wohlfart

Support/produktion

phone  010 602 30 43

envelope  emil.wohlfart@axel.se

Elin Olsson

Support/produktion

phone  010 602 30 46

envelope  elin.olsson@axel.se

Gustaf Hedman

Support/produktion

 010 602 30 40

 support@axel.se

Support

Support

phone  010 602 30 40

envelope  support@axel.se

Tomt utrymme

Tomt utrymme