Tomt utrymme

Tomt utrymme

Philips HS1

Varje dag får ca 25 personer runt om i Sverige hjärtstopp utanför sjukhus. Snabb hjälp är nödvändig i väntan på ambulansen. När ett akut hjärtstopp inträffar försämras utsikterna till överlevnad med 10% för varje minut som går. Rätt utförd hjärt- och lungräddning i kombination med att hjärtat återstartas med defibrillator räddar liv.


Tomt utrymme

En av världens mest sålda hjärtstartare. Philips HS1 är enkel att använda och passar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen.


Vägleder dig genom varje steg
Aktivera Philips HS1 genom att dra i det gröna handtaget. Svenska röstanvisningar kommer att vägleda dig lugnt och tydligt genom hela processen. Om apparaten känner att det finns puls kommer den inte att ladda upp sig. Du kan alltså inte av misstag ge en strömstöt till en frisk person. Du får även anvisningar om hur ofta du ska göra bröstkompressioner och blåsa in luft.


Dagliga självtester
För att säkerställa att Philips HeartStart HS1 fungerar när du behöver den, utför den självtester varje dag. När hjärtstartaren blinkar grönt betyder det att allt är som det ska. Skulle hjärtstartaren behöva någon form av service, kommer den larma och blinka rött.


SMART Bifasisk behandling
Philips hjärtstartare använder en bifasisk energikurva som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering. Den här behandlingen är skonsammare men mycket effektiv. Den minskar också risken för biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Samtidigt som den ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling. Philips bifasiska behandling har studerats noggrant och stöds av flera vetenskapligt granskade och publicerade data


Quick Shock
När någon drabbas av akut hjärtstillestånd är det viktigt att handla snabbt. En hjärtstartare ska snabbt kunna analysera och avgöra om strömstöt ska ges. Med Philips funktion Quick Shock är Philips snabbast på marknaden att avge en strömstöt.


Batteri och elektroder
Batteriets kapacitet är 200 elstötar och minst 4 år i stand-by-tid.
Elektroder håller i 2 år.

Skyddsklass
IP-klass: 21

Storlek
Höjd: 19 cm.
Bredd: 21 cm.
Djup: 7 cm.

Vikt
1,5 kg med batteri

Garanti
8 år.


Den här produkten innehåller:
Philips HeartStart HS1
Batteri
Elektroder
Standard väska
Sax
HLR-kit
Skylt ”Hjärtstartare”
Bruksanvisning
Supportavtal


Tillbehör som kan köpas till:

- Elektroder

- Batteri

- HLR skylt

- Väggfäste

- Väska

 

Den här hjärtstartaren går också att hyra

Tomt utrymme

Tomt utrymme