Personlarm

Vi hjälper er att skräddarsy en optimal lösning utifrån era specifika behov. Självklart erbjuder vi support, utbytespool, konfigurering och en massa smarta tjänster.

Tomt utrymme

Personlarm för din yrkesgrupp

Personlarm används i de yrkesgrupper som arbetar i socialt eller fysiskt utsatta miljöer. I listan nedan finner du personlarm för ensamarbete samt för personer som jobbar i utsatta miljöer. Alla våra produkter har gått igenom vårt säkerhetstest för att vi ska kunna garantera våra kunder 100% trygghet. Här ser ni några exempel för hur larmen kan delas in, för att skräddarsy för er organisation är ni välkomna att kontakta våra säkerhetsrådgivare.

Tomt utrymme

Alltid inne

Lämnar ni inte lokalen? Då finns det många bra sätt att positionera inomhus, larma kollegor internt eller eskalera larmkedjan.

Läs mer!

Alltid ute

Med alltid ute menas att ni är ute till största delen av arbetsdagen. Larmet behåller alltid er senaste position så även om ni går inomhus kommer detta inte påverka larmets funktion eller verkningsgrad.

Läs mer!

Ofta ute

Är ni ungefär lika mycket ute som inne? Personlarmen är då inställda att använda GPSen på ett lämpligt sätt för användandet. Mottagaren är informerad om att positionen ofta kan vara någon timma gammal.

Läs mer!

Tomt utrymme

Tomt utrymme

Produkter

Twig One

Twig ONE är en 4G VOLTE/GPS enhet

Twig One Ex

Utformad för explosiva riskområden, nu med 4G VOLTE

Twig Neo

Twig Neo, Sveriges minsta och mest kompetenta personlarm, såklart med 4G VOLTE

SRT330

SRT330 indikerar snabbt och tydligt när ett larm mottas

SRT306

För personer som arbetar i utsatta situationer

SRT306i

Personlarm utformat för inomhuspositionering

Tomt utrymme

Positionering är viktigt!

Våra larm kan ni beställa med både utomhus och/eller inomhuspositionering.

Tomt utrymme