LIFEPAK CR2

LIFEPAK CR2 wifi
Upplev trygghet och säkerhet med hjärtstartare Lifepak CR2 – din pålitliga partner i nödsituationer. Med sin banbrytande teknologi och användarvänlighet är den designad för att rädda liv. Ge omedelbar livräddande vård med förtroende.Barnläge
Barnläget nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för barn under 8 år. Barnläget justerar också HLR-instruktionerna så de passar för barn. Elektroderna kan används både på vuxna och barn.

 

cprINSIGHT analysteknik
CPR-INSIGHT tekniken gör att defibrillatorn kan analysera patientens hjärtrytm medan HLR ges. Detta minskar antalet pauser i bröstkompressionerna, vilket stöder ERC´s (Europeiska rådet för hjärt-lungräddning) riktlinjer för 2021, att minimera avbrott i HLR.

 

Dagliga självtester
Lifepak CR2 utför självtester varje dag. Beredskapsindikatorn blinkar grönt var 6:e sekund för att visa att defibrillatorn är redo för användning.

 

Wi-Fi

Lifepak CR2 kan anslutas till trådlöst nätverk. När enheten är ansluten till Wi-Fi kan du övervaka din hjärtstartare och få e-postmeddelanden om allt som skulle kunna påverka enhetens beredskap. E-postmeddelanden skickas om utgångsdatum för ett batteri eller elektrod närmar sig, om ett utgångsdatum har passerats eller om defibrillatorn inte blivit godkänd vid ett självtest. Du kan även få information om programuppdatering finns tillgänglig. Programuppdateringar kan installeras direkt från din dator.

 

HLR-Hjälp
Lifepak CR2 ger HLR-hjälp vid lämpliga tillfällen under pågående HLR. Ett klick hörs i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda livräddaren. Hjärtstartaren känner också av om bröstkompressioner ges och anpassar röstinstruktionerna.

 

Tekniken ClearVoice
Hjärtstartaren detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen på röstinstruktionerna automatiskt för att säkerställa tydliga röstinstruktioner. Lifepak CR2 går också att beställa i en tvåspråkig version:

LIFEPAK CR2 tvåspråkig.

 

Högsta tillgängliga energi
Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov.

IP-Klass 55
IP-klass 55 skyddar apparaten mot fukt och damm.

8-års garanti
Lifepak defibrillator CR2 levereras med 8-års fabriksgaranti.

 

Batteri och elektroder:
Batteri och elektroder håller i 4 år.

 

Storlek:
Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:
2,0 kg

 

Tillbehör som kan köpas till:

- Elektroder

- Batteri

- HLR skylt

- Väggfäste

- Väska

 

Den här hjärtstartaren går också att hyra