Tomt utrymme

Tomt utrymme

Tomt utrymme

Jobba hos oss


För rätt person finns alltid plats för ett till skrivbord.


Vi har Holmes, Thelma och ketchup. Alldeles utmärkta som de är, men ännu bättre tillsammans med dig. Om du vill sälja en helt fantastiskt bra, men något osexig produkt till någon vi hoppas aldrig behöver använda den, läs vidare.


Om oss
Vi är Nordens ledande leverantör av personlarm- och personsäkerhetstjänster. Vi erbjuder tjänster speciellt utformade för personer som i sitt jobb löper risk för hot, våld & olycka. Till exempel den som arbetar ensam eller i farlig miljö. Eftersom det alltså handlar om säkerhet lämnar vi alla floskler & säljknep här. Vi tänker vara absolut bäst i klassen när det gäller hårdvara, mjukvara, support, larmcentraler och service, så att våra kunder är trygga.


På Tobaksspinnargatan vid Hornstull, i färgglada lokaler, jobbar vi stenhårt på att slipa, putsa och utveckla vår verksamhet för att hela tiden se tydliga framsteg. Vi är ett charmigt gäng som tror på högt i tak, jämställdhet och djup respekt för varandra. Vilda debatter varvas med lena cappuccinos, och självklart kavlar alla upp ärmarna och hugger i där det behövs, oavsett titel och arbetsuppgift.


Uppdraget
Att på ett konsultativt & informativt sätt sälja våra personlarms- & arbetsmiljötjänster. Du lägger upp effektiv säljplanering och driver själv igenom affärer där du ofta får utbilda & guida kunden till den optimala, mest prisvärda lösningen.


Du har
Stark känsla för tjänsteförsäljning, samt B-körkort. Självklart är du van att jobba utifrån tydliga, realistiska mål & att sköta processer från början till slut. Du kommer att vara en central del i att utveckla vår verksamhet och säkerställa att vi fortsätter att hela tiden bli strået vassare.


Du får
Ett riktigt roligt, omväxlande jobb där du får hjälpa våra kunder till tjänster som faktiskt verkligen gör skillnad. Du får skräddarsy riktigt bra lösningar som skapar en säkrare och bättre arbetsmiljö. Givetvis får du också schyssta förmåner, en marknadsmässig lön, coachning & bra verktyg.

Låter det här som något som du vill göra? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss på rekrytering@axel.se 

Tomt utrymme

Tomt utrymme