Tomt utrymme

Tomt utrymme

Hörlurar


  sennhesier  


Sennheiser är en av världens ledande producenter av elektroakustiska produkter och system. Sennheiser har byggt upp ett varumärke runt om hela världen som ett av de ledande namnen inom hörlurar, mikrofoner samt konferenssystem. Tillsammans med Oticons teknik för miniatyr- och avancerad digitala signalprocesser producerar de hörlurar för en premiummarknad.

Omsorg om design och komfort tillsammans med Active GardTM gör dessa hörlurar till marknadens bästa arbetsmiljöval. Tack vare den lätta vikten och ergonomiska utforminingen blir de bekväma att bära genom hela arbetsdagen.
Active GardTM eliminerar risken för akustisk chock. Vid kontinuerligt telefonarbete är risken för plötsliga höga ljud en påtaglig fara som kan leda till bestående men. Skyddet för öronen från höga och skadliga ljudsignaler möter det nya EU-direktivets gränsvärden för genomsnittlig bullerexponering.

Oavsett om du söker ett headset för fast systemtelefon, mobiltelefon, IP eller Bluetooth® så har vi ett headset för dig. Med våra kontorsserier kan du använda ett och samma headset till alla olika system och telefoner. Lösningen med olika bottenkablar gör det möjligt för dig att flytta med headsetet mellan olika telefoner och/eller telefonsystem. Byter du – så byter du bara bottenkabeln. Du kan självklart också kombinera olika typer av byglar och öronkuddar för allra bästa personliga komfort. När du väljer ett headset från Sennheiser Communications är du inte låst. Våra lösningar är smarta, flexibla och framtidssäkrade och det finns alltid ett val för dig i vårt sortiment, trådbundet eller trådlöst.

Sennheiser headset är av yppersta kvalitet kombinerat med bl.a. kevlarförstärkta kablar och andra tåliga material sörjer för många års användning – även i de tuffaste kontorsmiljöer.

Tomt utrymme

DW-serien – Trådlöst

DW-serien är headset för att möta behoven hos användare under hela dagen.

CC500 – Proffsserien

För professionella användare i öppna kontorsmiljöer och Call Centers.

Tomt utrymme

SH300 – Kontorsserien

Den här trådbundna serien är det lätta, eleganta och kvalitetsmässiga valet.

SC200 – Circle-serien

För det mindre kontoret. De är inte bara prisvärda. De är snälla mot dina öron också.

Tomt utrymme

Tomt utrymme